Trainingsacteur

Op zoek naar een trainingsacteur? De echte verandering in gedrag vindt plaats als je ervaart wat je anders kunt doen. Ik bied jou en je organisatie de gelegenheid om met mij te oefenen met gedrag en gedragsverandering. Ik heb inmiddels met honderden mensen geoefend en de feedback is altijd lovend!

Waarom een trainingsacteur? Klik hier voor het filmpje, dan weet je alles:

Mijn werkervaring bestaat uit een combinatie van trainingsacteren, verander- en interim management en coaching en counselling. Ik gebruik alle werkervaringen voor het spelen van diverse rollen. Ik ben sinds 2013 lid van de Nederlandse Vereniging van Trainingsacteurs.image001

Enkele voorbeelden:

Ik werk o.a. samen met de volgende opdrachtgevers:

  1. Trainingsacteur en co-trainer voor het collectief MAMAJO, voor o.a. ManagementDevelopment Programma voor de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar.
  2. Trainingsacteur voor het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) en de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR). SKVR is de basisvoorziening voor cultuureducatie en amateurkunst van Rotterdam. Ik speel in het kader van een organisatieverandering gesprekken als medewerker en manager.
  3. Trainingsacteur en gastdocent (en examinator) bij de TC University in Rotterdam. Ik speel voor/met aankomende trainers diverse rollen met casuïstiek die door cursisten zelf worden bedacht met een hoge mate van improvisatie. Ik doe dit sinds 2010.
  4. Trainingsacteur voor EQuality HRM. Ik speel rollen met technisch georiënteerde medewerkers en speel rollen met een hoge mate van improvisatie als (jonge, oude en niet-willende) medewerker. Ik geef feedback op de gespeelde rollenspellen. Ik doe dit sinds 2008.
  5. Trainingsacteur voor Talentmove bij trainingen en assessments (maatwerkrollenspellen) en als counsellor/coach. Ik speel op basis van een script een rol die qua nadruk kan variëren. Situationeel pas ik mijn spel aan, op aangeven van een van de psychologen. Ik doe dit sinds 2009.
  6. Trainingsacteur voor Lenaerts-Meers. Dit opleidingsinstituut leidt mensen op tot mediator. Ik speel met een actrice diverse rollen waarin een conflict centraal staat (scheiding, arbeidsconflict, burenruzie). Ik speel op basis van een script een rol die qua nadruk kan variëren. Ik doe dit sinds 2012.
  7. Trainingsacteur voor Sociale VerzekeringsBank. Bij deze organisatie heb ik tijdens sollicitatieprocedures de rol van de medewerker gespeeld als tegenspeler van solliciterende managers. Ik doe dit sinds 2012. Ik schrijf hiervoor zelf de case.
  8. Trainingsacteur voor Rabobank. Bij deze organisatie speel ik samen met een collega actrice verschillende rollenspellen met het management en directie. De cases zijn door ons mede ontworpen en worden op basis van regietheater aangepast. Deze opdracht heb ik uitgevoerd vanaf maart 2013.