Persoonlijke Coaching en Counselling

Wat is jouw uitdaging? Waar loop jij tegen aan? Loop je vast in je leven? Op je werk? Geen idee wat je wilt doen of wie of wat je wilt worden? Komt er veel op je af en heb je het idee dat je helemaal klem zit? Pittige vraagstukken waar ik jou graag in wil bijstaan. Belangrijk voor jou om te weten is dat je niet hoeft te veranderen. Je bent helemaal af en kompleet. Je hoeft alleen maar dichter bij jezelf te komen – waarachtiger te worden! Dat gaat jou helpen je kracht en talenten te ontdekken en te doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Niets minder maar zeker ook niets minder. Wil en durf jij jezelf te ontdekken?

Wat maIJsberg plaatje nieuwg je van mij verwachten? Als coach/counsellor zal ik je professioneel begeleiden zodat jij in staat bent om dichter bij jezelf te komen. Sinds 2016 zet ik systemisch coachen in als hulpmiddel . Ik gebruik mijn eigen BHT model en technieken zoals Enneagram, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Rationeel-emotieve therapie, PEL en rollenspellen. Ik kan je gebruik laten maken van DISC voor inzicht in jouw drijfveren en voorkeursgedrag. We houden een intakegesprek op basis waarvan we samen vaststellen hoe we verder gaan.

Ik geloof in kortstondige begeleiding. Ik maak onderscheid tussen een tarief voor particulieren en bedrijven. Bel of mail me voor de mogelijkheden.

Ik ben trots om te vermelden dat ik vanaf mei 2016 ben toegetreden tot de coachpool van de Sociale VerzekeringsBank. Hierdoor kunnen medewerkers van de bank mij kiezen als persoonlijke coach.

Vanaf 2015 ben ik verbonden als ‘preferred’ coach aan Het ConsultancyHuisen aan Newspark.

En sinds kort pas ik ook het Systemisch werk toe. In een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat niet altijd de keuzes worden gemaakt die jij zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat jou steeds weer terugtrekt in het oude patroon. Met Systemisch werk maken we de patronen samen inzichtelijk en verkennen we oplossingsrichtingen.

Ik wil je graag ONTmoeten, voor een oprechte verbinding. Klik op de Contactpagina voor een afspraak.