Maatschappelijk betrokken!

Team Positief naar de Alpe d’Huzes 2017

Wat enkele maanden geleden begon als een leuk idee van 5 vrienden werd afgelopen vrijdag, 21 oktober 2016, werkelijkheid. Wij hebben ons officieel ingeschreven als Team Positief om mee te doen aan de Alpe d’Huzes 2017! Team positief bestaat uit 5 vrienden, namelijk Marcel van Delft, John Rijsdijk, Ton Rijsdijk, Herber Blokland en Paul Philippa.

Wil je meer lezen of zelfs sponsor zijn? Lees dan svp onze folder: team%20positief%20opgeven%20is%20geen%20optie of kijk op de website van Alpe d’Huzes 2017. Dank je voor je interesse en eventuele sponsoring.

ad-gloteam-positief

 

Sponsor van Nick van der Nagel

Nick van der Nagel is 10 jaartjes jong. Op zijn website schrijft hij o.a. ‘Ik heb jarenlang getwijfeld over sporten, omdat ik steeds geen leuke sport kon vinden. Voetbal paste niet bij mij, schermen was ik al snel zat en andere sporten trokken mij niet. Totdat ik tijdens Koningsdag 2015 mijn vader en vrienden zag schieten bij een schietkraam. Dat leek mij zo ontzettend leuk en ik wilde dat ook wel eens proberen. Mijn vader vond dat geen probleem en liet mij ook schieten. Tot ieders verbazing schoot ik bijna alle roosjes van de pijpjes en sleepte ik de ene na de andere prijs binnen. Ik heb bijna de hele dag staan schieten en vond het onwijs leuk. In het eerste seizoen van 2015/2016 heb ik in 8 officiële wedstrijden, 4x goud gehaald en 4x zilver. Van deze officiële wedstrijden ben ik 2e geworden op het Nederlands Kampioenschap 2016, 2e geworden bij de Landelijke Klasse Kampioenschappen 2016 en 2e bij de Junioren Finaledag 2016. Daarnaast heb ik ook in District 3, nog een districtsrecord geschoten van 416,1 punten. En dat allemaal in mijn eerste jaar als beginnend schutter!’

Neem een kijkje bij www.nickvandernagel.nl.

 

Ambassadeur voor het Fonds Psychische Gezondheid

Fonds Psychische Gezondheid financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Het doel is nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken en mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Ik mag voor het Fonds vragen beantwoorden van mensen die kampen met issues over angst. Voor meer informatie, zie: www.psychischegezondheid.nl.

IMG_4220

 

Vrijwilliger voor Stichting Giving Back

Giving Back staat voor een diverse samenleving waarin iedereen een gelijke kans krijgt om, met wat voor achtergrond dan ook, zijn/haar talent te ontwikkelen en succesvol te worden. Voor deze stichting mag ik twee keer per jaar als jurylid jonge getalenteerde scholieren feedback geven over de wijze waarop zij zich presenteren tijdens het debatteren. Voor meer informatie, zie: www.givingback.nl.