Leren acteren?

Leren acteren volgens het Systeem van Stanislavski door Ida van de Lagemaat in Rotterdam?

Dat kan! Vanaf dinsdag 7 januari komt Ida van de Lagemaat speciaal voor een serie van 10 trainingsavonden naar Rotterdam. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen dat Ida voor mij DE trainer is die het Systeem van Stanislavski vertaalt naar uitdagende en praktijkgerichte oefeningen.

Een geweldige kans voor iedereen die wil leren hoe je je eigen ervaringen gebruikt om een karakter zo waarachtig mogelijk neer te zetten en hoe jij daarbij gebruik maakt van je eigen herinneringen en emoties om jouw uitvoering zo levensecht mogelijk te laten zijn. Lijkt me echt geweldig om met jou in een groep van acht tot tien personen aan deze training deel te nemen!

Ik mag jou namens Ida een serie van tien avonden aanbieden voor slechts 450 euro (in plaats van 495). Hierin is inbegrepen; lesgeld en locatiekosten. Eten en drinken is voor eigen rekening. De serie start op dinsdag 7 januari en eindigt op dinsdag 10 maart. De avonden starten om 19:00 en duren tot 22:00. De locatie is Rotterdam.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je aanmelding zo snel als mogelijk naar Ida en geef aan dat je via mij boekt. Je komt dan in aanmerking voor de korting van 45 euro (en betaalt dus 450 euro). Wees er snel bij, want zij heeft voor maximaal tien deelnemers ruimte in deze ronde!

Wil je meer weten, neem dan contact op met Ida via https://www.improduct.nl/index.html.

Ik hoop je op 7 januari te ontmoeten in Rotterdam!
John