BedrijfsCoaching en Teamcoaching

Way is jouw uitdaging? Waar loop jij in jouw organisatie tegen aan? Speelt er een issue met vertrouwen? Is er sprake van te hoge werkdruk? Is de verbinding kwijt tussen de werkvloer en het management? Functioneert jouw team niet naar behoren? Is er geen contact meer met de onderstroom in je organisatie? Liever een zelfregulerend of zelfsturend team? Pittige vraagstukken waar ik jou en je organisatie graag mee wil helpen.

images-4

Wat mag je van mij verwachten? Als teamcoach zal ik jouw team / medewerkers professioneel begimages-3eleiden om een structurele verandering te bewerkstelligen. Ik maak hiervoor gebruik van mijn kennis van VeranderManagement, Systemisch werk, het BHT model en technieken zoals Enneagram, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, Rationeel-emotieve therapie, PEL en rollenspellen. Ik kan jouw team / medewerkers gebruik laten maken van DISC voor inzicht in hun drijfveren en voorkeursgedrag. En wil je echt effect? Kom met mij in gesprek over coaching-on-the-floor, over een verandering die in het werkveld van de medewerkers plaatsvindt en niet alleen maar in een lokaal of ergens op de hei.

Ik ben trots om te vermelden dat ik vanaf mei 2016 ben toegetreden tot de coachpool van de Sociale VerzekeringsBank. Hierdoor kunnen medewerkers van de bank mij kiezen als persoonlijke coach.

Vanaf 2015 ben ik verbonden als ‘preferred’ coach aan Het ConsultancyHuis en aan Newspark.

Met volle overtuiging en vol geloof pas ik het Systemisch werk toe. In een systeem kunnen allerlei dynamieken en verstrikkingen spelen die maken dat er in een team of een keten van samenwerkende partijen niet altijd de keuzes worden gemaakt die men zou willen maken. Alsof er een elastiekje is dat het team of medewerkers binnen het team steeds weer terugtrekt in het oude patroon. Met Systemisch werk maken we de patronen samen inzichtelijk en verkennen we oplossingsrichtingen.

Als je wilt, dan houden we een intakegesprek op basis waarvan we samen vaststellen hoe we de begeleiding aanpakken. Ik wil je graag ONTmoeten, voor een oprechte verbinding. Klik op de Contactpagina voor een afspraak.